onsdag 7 april 2010

Våren har kommit

även hemma hos oss. Hade inte tänkt byta gardiner och fixa här i lägenheten, men det kändes mörkt och trist. Så nu har jag i allafall piffat till i matrummet =)

Försökte hitta bilder på våra utelampor på nätet, men utan resultat. Har varit förbi ön en sväng idag, så då passade jag på att fotografera lamporna som just nu "bor" hemma hos mina föräldrar =) Märket är Starlux och de är inköpta på Bauhaus.

Lennart är iväg och jobbar, så jag har varit ute på ön själv idag. Jag och pappa har räknat träd, japp ni läste rätt, skratt. Det finns några träd på kommunens mark intill vår tomt och vi skulle vilja ha bort dem för att få bättre eftermiddag- och kvällssol. Så då får man ansöka om trädfällning och i ansökan ska det stå hur många träd det är och vilken sort. Hoppas att de godkänner trädfällningen, för det hade blivit jättebra.

Matrummet höst/vinter
                                   

Matrummet - vår/sommar



Starlux Valencia - en på varje sida om garageporten



Starlux Stockholm - tvättstugedörren, garagedörren & altandörren till köket

3 kommentarer:

Annelie sa...

Vad duktig du är som har tagit tag i hemmet och vårfixat :) Lamporna kommer bli jättebra för de var jättefina och jag tror det kommer bli väldigt effektfullt. Jag håller tummarna för att de godkänner trädfällningen, annars får du väl gå ut mitt i natten och sätta kopparspikar i träden, då brukar de sakta men säkert "försvinna", hehe! kramar annelie

Elin - Ett hus till oss sa...

Vilka fina lampor ni har valt. jag tycker det är så svårt men jag tror vi skall ha spottar under taket. Matrummet blev verkligen vårfint med härliga färger!

jag önskar dig en fin kväll!

Beckis och Em sa...

Annelie: Tack, försöker så gott det går och piffa, men inspirationen är egentligen noll, vill flytta nu och piffa huset istället =)En jobbarkompis tipsade om kopparspiken oxå, det är ett bra tips, skratt!

Elin: Tack, är nöjd med valet av lampor. Men det har varit svårt och veta hur vi vill ha det. Spottar under taket ska vi ha på framsidan av huset, tror det blir bra. Ni får fundera och klura hur ni bäst får till belysningen på ert hus =)

en fin kväll till dig oxå =)