tisdag 13 april 2010

Vad händer, uppdatering

Måste säga det igen, det är sååå roligt att så många följer bloggen och vårt husbygge =)

Vad händer just nu? snickarna jobbar på inomhus och vi har inte sett hur långt de har kommit ännu. Lennart är ledig denna veckan, så han ska ut till ön en sväng imorgon och kolla. Han har fått instruktioner att ta foton, så jag har något att visa här =)

Igår var vi runt och tittade på kakel, kök och tapeter för att få inspiration, det är alltid lika roligt =) På torsdag har vi en inbokad tid med en kakelbutik för att få hjälp med att välja kakel. Vi har i stort sett klart för oss hur vi vill ha det, så det ska nog inte vara så svårt och bestämma. Det som vi inte riktigt har bestämt är vilken sorts kakel vi ska ha i köket. Vi har sett flera olika varianter som vi gillat, men inte bestämt oss.

2 kommentarer:

annelie sa...

Jag är verkligen imponerad över er som verkar ha lätt för att välja, vi båda har sådan beslutsångetst, hehe!

Vi har också kvar kakel i köket, det lutar åt vita plattor 10 X 40 men inget bestämt ännu. Vad har ni tänkt er?

kram annelie

Beckis och Em sa...

Tack eller något ;) skratt. Jo men vi har tidigt haft en klar bild över hur vi vill ha det i huset. Så därför har valen varit så lätta =)

Vi har idag vitt kakel i vårt kök, och det är blankt. Hade inte valt det igen, utan isåfall matt eller en helt annan färg. Tycker aldrig det ser riktigt blankt ut, utan det är vattenstänk och annat.

Vi har tänkt oss något som harmoniserar med ekluckan och den svarta bänkskivan, kan bli något i grått. Gärna något kakel i mindre format, som stavmosaik eller liknande. Vi hoppas att vi hittar kaklet med stor K imorgon. Har ni något annat kakel som ni kan tänka er i köket?