onsdag 14 april 2010

Arbete inomhus pågår

Lennart var förbi huset en sväng idag och pratade med snickarna och spanade in vad som hänt sen sist vi var där. Innetaket börja ta form och gipsskivorna håller på att sättas upp, huset känns mycket ljusare inne nu än tidigare. Det är roligt att det händer något konkret inne som man ser, även om det är en bra bit innan det kommer upp tapeter och annat.

Vi ska va klara med våra tapet- och kakelval i början av maj. Det är inte lång tid innan vi är där och Lennart är borta mycket. Men vi har en klar och gemensam bild om hur vi vill att vårt hus ska se ut. Vi har väldigt lik smak och har inte behövt kompromissa om något än =)

Badrum, Sovrum & Vardagsrum


Vardagsrum & Kök


Vy från köket, Allrum & Badrum rakt fram

2 kommentarer:

Annelie sa...

Vad kul att få se insidan :)! jag tror nog att ni löser det här med tapetfrågan galant, ni har ju stenkoll!

Vi hade tänkt att ha vitt matt kakel i köket, problemet är väl att vi inte har funderat så mycket på det utan tänkt att det valet är så långt fram och det kan vi ta då. Men nu är "då" så nu är det dags att bestämma sig. Vi har inte hunnit titta någonting så det blir väl ett sista minuten val antar jag. Idag kom tapeten i köket upp, i morgon kommer bildbevis på det :)

kram kram

Beckis och Em sa...

Stenkoll, njae, men nästan ;) skratt

Tiden fullkomligt springer iväg, så jag förstår att nu är "då", men jag tror nog att ni kommer hitta något snyggt och bra kakel till köket.

Ser fram emot bilder på köket. Ni har kommit jättelångt med huset, det är skojigt och se =) Hur långt har snickarna kommit med utsidan av huset?

kram kram