fredag 30 april 2010

Fredagen

Då var det Valborgskväll, vi har varit igång hela dagen. Först åkte vi och hämtade målafärgen till huset, sen vidare och kollade kakel till köket. Vi hittade vårt kökskakel nu, så vi är nöjda, vi valde även vilken fogfärg vi ska ha till allt utom stenväggen bakom kaminen. Vi tar och bestämmer oss när det är uppsatt, så vi kan se bättre vilken som passar bäst.

När vi var klara åkte vi ut till ön och för att spana i huset, båda badrummen hade flytspacklats. Snickarna fortsatte med taken, nu var de i hallen utanför vårt sovrum och fixade med vindsluckan.

Det fina vädret höll inte i sig så länge idag, de började tyvärr regna, men vi hade bestämt redan innan vi åkte till ön att vi inte skulle måla idag. Utan vi lastade bara av färgen och sen tog vi en fika hemma hos mina föräldrar.

Prognosen ser bra ut för morgondagen, så då blir det att gå upp tidigt och börja måla.


Flytspackel i stora badrummet


1 kommentar:

Annelie sa...

Kul att ni ska börja måla utvändigt, jag ser fram emot tills vi också ska göra det men jag tror vi måste vänta tills efter slutbesiktningen. Men vi har ju så mycket annat att göra så vi kanske inte hade hunnit ändå :)

ha det fint,
kramar