onsdag 31 mars 2010

Bye bye garage

Så nu var garaget uppsagt, steg 1 i vår flyttprocess är avklarad. Nästa månadsskifte säger vi upp lägenheten, vi väljer och behålla den hela juli. På så sätt slipper vi stressa med flytt och städning.

Nu har vi påskledigt, känns jätteskönt och va ledig i fem hela dagar. Vi har bokat in golftid i helgen, blir årets första rundor =) ska bli så roligt och härligt att få komma ut på banan igen, får se hur ringrostig man är efter vintern.

Idag efter jobbet åkte vi ut till ön för att kolla in hur grävarbetet blev, det är klart på baksidan nu =) Vi tog med oss lite spillvirke och åkte till mina föräldrar för att provmåla våra husfärger. Hrmmm vet inte om jag gillar någon av färgerna, får avvakta tills vi målat omgång nr 2 imorgon. Innan vi åker ut till ön imorgon ska vi hämta ytterligare en grå nyans och provmåla. Om någon läsare sitter inne med någon snygg grå nyans som passar bra till svart tak och silvriga hängrännor/stuprör får de gärna ge oss tips =)

 Fortsättning följer......

2 kommentarer:

Annelie sa...

Tack för uppmuntrande ord :)

Vad synd att du inte var riktigt nöjd med färgerna, det där är så himla svårt. Det som ser bra ut i affären kan se helt fel ut i ett annat ljus.

Ha en trevlig golfrunda och
GLAD PÅSK från oss!

Kram

Beckis och Em sa...

Jag tror iaf att vi fått hem rätt färg =) färgen behövde torka ordentligt och sen så målade vi en omgång färg till. Så det står mellan en av de gamla färgerna och den färgen vi hämtade idag.

Ha en riktigt Glad Påsk ni oxå =)

kram kram