onsdag 10 mars 2010

Ser bra ut =)

Gokväll =) Idag har jag hämtat mina nya glasögon, så nu ser jag bra ut *s* än så länge så känns de bra, ska se om de ev. klämmer bakom öronen eller på näsan. Isåfall behöver de justeras hos optikern.

Imorse ringde elektrikern, så det blir möte på fredag, för att gå igenom alla våra tankar och önskemål. Vi har suttit med el, tele, tv ritningarna och kollat var uttag osv sitter i hela huset. Det är inte lätt och bestämma allt nu så här på förhand, när vi inte vet exakt hur vi ska möblera. Men det får bli tillräckligt bra =) Får bolla lite idéer med elektriken oxå, han har förhoppningsvis massa bra råd och ge.

Följande ska bland annat tas upp på fredag:
* Nätverk i hela huset
* Spotlights i kök, badrum och ovanför kaminen (som effekt på stenväggen)
* Uttag över alla fönster
* Lite extra rör osv, för projektor, platt-tv, hemmabiosystem.

Om någon har något tips vad gäller elen och mötet med elektrikern, så hojta till. Alla tips emottages tacksamt =)

2 kommentarer:

Annelie sa...

ja det är verkligen klurigt att lista ut vad man ska ha allt! glöm inte utebelysningen, skönt att ha sånt avklarat när man ändå håller på, sen var det det här med led-belysningen men det skrev jag ju. Elektrikerna har ju ofta många bra tips som tur är. kram annelie

Malin sa...

Hej igen! Vi ska bygga ett omgjort classic 135 från LBhus. Ska bli en spännande resa. Vi har inte fått inflyttningsdatum än ,men det blir nog i början av nästa år.

Har tyvärr inga släktingar kvar på ön, men många som bor i blekinge b la sturkö, karlskrona, rödeby och vidare mot ronneby.

Mina föräldrar har precis köpt stuga utanför ronneby så det blir väl en del turer i blekinge till sommarn. =) Karlskrona är ju en underbar sommarstad.