tisdag 2 mars 2010

Ett skepp kommer lastat med.....

nej, en lastbil, nej igen, TVÅ lastbilar med släp kom lastat med vårt HUS!!! Vilken tur vi hade med vädret, strålande sol hela dagen. Strax efter klockan sju imorse var vi ute på ön, då höll de på som bäst och lasta av allt material till huset på plattan.

Vi var kvar hela förmiddagen och kolla in när del efter del kom på plats, mamma och pappa kom förbi oxå för att kolla. Många nyfikna har gått förbi idag och kollat och hälsat, vilket är roligt =)

Det är ett härligt gäng som bygger vårt hus och vi har fått fotografera från alla vinklar och vrår =) 60 bilder är tagna idag, ja det gäller att inte missa något steg ;) Efter ett par timmar åkte vi till mamma och pappa för värma oss, och äta lite.

Vid lunch åkte vi vidare in till stan för att jobba några timmar =) Sen bar det av ut till ön igen för att se hur långt de kommit idag. Hela huset är rest + garaget, takstolarna är på plats, det går undan, sånt gillar vi =)





















2 kommentarer:

Annelie sa...

Vad ROOOLIGT att se :) Äntligen har det kommit, från och med nu kommer det att rulla på och hända saker hela tiden. Ja vilken himla tur ni hade med vädret, perfekta bilder. kram kram

Anonym sa...

Sådärja, välkommen till villaägarna då :)

/Chrille