måndag 29 mars 2010

Grävning pågår!?!

Japp, så är det, grävning pågår. Idag kom ett samtal från vår grävare, han var på tomten. Ringde hem till Lennart, som är ledig denna veckan, så han fick åka ut till ön och visa hur vi tänkt oss på baksidan. Vi som trodde att det inte skulle gå och gräva, men det som inte går att göra är slutfinishen och "finplanering". Det grova, som att ta bort stubbar och göra en slänt osv, det funkade. Så idag och imorgon är han där och gräver. Eftersom Lennart fick ge sig av i all hast, så fick han inte med sig kameran, men han tog bilder med sin mobilkamera =) Får inte missa något steg i vårt projekt ;)

Efter jobbet kom Lennart och hämtade mig (Bettan är lämnad på verkstad idag), så vi åkte ut till ön för att spana in vad som hänt idag. För er som inte listat ut det innan, så är jag väldans nyfiken =)

Efter tomt- och huskoll, bar det av till stan igen och gå en sväng inom färgaffären. Två färgprover fick vi med oss hem, som ska målas på några brädor och inte på garaget. Rekommendation från färgaffären, det kan bli nyansskillnader. Det är två olika gråa nyanser, vi får se vilken som "vinner" eller om vi måste hämta hem fler färgprover =) Färgaffären rekommenderade även att vi väntar några veckor!! med att börja måla, så det är lite varmare ute. Jaha, där spack den "planen" eller den hade knappt tagit fart. Det svänger snabbt här, så det gäller att hålla i sig =)







2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt det är att se hur allt fortskrider med erat hus det går verkligen undan det blir nog jättefint när det blir klart.
Önskar er en GLAD PÅSK med fint väder så ni kan arbeta på tomten.
Kramis
Agneta

Annelie sa...

Ja me det är klart att man är nyfiken :) När jag tänker tillbaka så känns det dock lite konstigt att vi nästan varje dag var uppe vid tomten och tittade på en platta (?), men då kändes det inte konstigt alls :). Igår var jag inte i huset och nu är man jättenyfiken på vad som har hänt även om jag vet att det inte har hänt så jättemycket. kram kram