lördag 13 mars 2010

Elektrikermöte

Igår var det möte med elektrikerna, jag var själv på mötet på morgonen, eftersom Lennart inte var hemma. Var lite nervös innan, att jag skulle glömma något eller liknande, även om jag hade allt på en lista. Men det gick bra och elektrikerna var jättebra och kom med bra förslag, sånt som man inte själv tänker på. Man kan inte va expert på allt  =)

På eftermiddagen när Lennart hade kommit hem, så åkte vi ut igen och diskuterade igenom Lennarts specialgrejer. Så nu har vi bestämt i stort sett allt, kommer göra några kompletteringar framöver när de kommit en bit.

De hade redan börjat med elen när vi var ute och två av våra snickare var också på plats och höll på med taket, det går framåt hela tiden. Enligt dem så kommer takpannorna nästa vecka. Det känns mer och mer verkligt med vår husdröm för varje gång vi är ute på ön =)

Vi tog Saaben ut till ön igår, liiiiite skillnad i komfort jämfört med "Bettan". När vi köpte Saaben förra året, så skojade vi till det och sa att "Bettan" skulle bli storasyster. Så "Lillebror" blev arbetsnamnet på Saaben, sen när vi väl fick hem bilen, så kom vi inte på något annat namn. Så den heter fortfarande "Lillebror", nedan ser ni den "lille" ettrige på bild *s*

"Lillebror" utanför husbygget =)




Inga kommentarer: