lördag 27 mars 2010

Helg med biltvätt och husfix

Det var en härligt solig vårdag igår och vi slutade båda tidigare från våra jobb. Vi åkte ut till ön för att träffa snickarna och se hur långt de har kommit. De håller på med slutfinishen på utsidan, det blir jättebra. Vi hade möte med elektrikerna och gick igenom det sista med elen och vår offert på det som inte ingår i huset. Kommer blir bra när det är färdigt =)

Det är fortfarande väldigt blött i marken, så grävaren kommer inte än på ett tag. Om han börjar fixa redan nu, så kommer han göra mer skada än nytta på tomten. Så vi får vänta med att bygga trädäck tills baksidan är färdiggrävd. Vi har funderingar på att börja måla huset istället, så nu i veckan ska vi ta hem färgprover för att testmåla på ena garageväggen. Har ett annat målarprojekt på g, som jag nog tar tag i till påsk, om vi inte målar huset då....

Idag har vi varit ute på ön hos mina föräldrar, det var strålande sol imorse, så vi åkte ut med båda bilarna för att tvätta och fixa. Vi hann bara med Bettan, innan det kom regn =( men det var viktigt att Bettan blev tvättad och fixad, eftersom bilen ska lämnas in på verkstad på måndag för "makeover".

När regnet kom så åkte Lennart bort till huset för att börja elda de stubbar som ligger på baksidan. Kommer ta ett tag och elda upp dem, så vi får ta lite i taget.

En solig framsida


Framsidan annan vinkel - nu ser man att taket är svart.


Gottar mig i solen i väntan på elektrikerna

3 kommentarer:

Annelie sa...

Vad fint det blir :)! Vad skönt att ni kan gå på och börja måla utsidan, de säger väl att man ska göra det helst på våren.

Det där med att vara privat på bloggen är lite klurigt. Man har ju ingen aning om vem som läser men det är ju så himla kul att människor man inte känner skriver och engagerar sig :).

Ha en fin söndag, nu åker vi upp till huset och fortsätter! kram annelie

Beckis och Em sa...

Tack, det känns bra att det går framåt, och att de jobbar på så bra =) Vi vill gärna komma igång och fixa vi oxå, så att vi har så mycket som möjligt klart när vi flyttar in.

Hur går det för er? Är ni i huset varje dag och fixar?

Ha det gott och trevlig söndag =)

kram kram

Annelie sa...

Ja vi är i huset varje dag, Martin är där lite mer än mig eftersom jag sköter markservicen hemma också ;) vi måste ju äta och ha rena kläder, hehe! Ska bli skönt med några dagars "ledighet" i påsk, och bara kunna fokusera på huset.
kramar