lördag 23 januari 2010

Lördagskväll

Vilken härlig lördag det har varit. Vi sov ut i morse och sen åt vi låång frukost. Fixade lite här hemma, med tvätt och annat som blivit efter i veckan när vi knappt varit hemma.

När vi var klara tog vi ut Saaben ur garaget för att åka och tvätta den först och sen åka och kolla lite köksgrejer och kakel =) Tror att vi nästan har bestämt oss för vilken typ av kakel vi ska ha i köket, nu är det bara färgen som ska kännas rätt oxå. Vi kollade även in vår stenskiva och de luckor vi valt. Tog ett par bilder, men jag tycker varken stenskivan eller luckorna kommer till sin rätt på bild, de är mycket finare i verkligheten. Hittade även väggtegel som kommer bli mycket bra på väggen bakom kaminen, vi ska bara välja vilken färgnyans vi ska ha på teglet. Eventuellt ska vi sätta en eller ett par spottar i taket ovanför kaminen, som lyser ner på tegelväggen =)

Vi har även varit förbi tomten en sväng, inget har hänt än så länge.... efter tomtsvägen åkte vi till min syster med familj och sa hej, innan det var dags för middag hemma hos mamma och pappa. Vi åt god middag och sen blev det kaffe och hemmabakt semla *smakens* Mamma är mycket duktig på att laga mat och baka.

Nu ikväll tar vi det bara lugnt och myser här hemma, en softarkväll =)

R.O.M.A stenskiva "star galaxy"
(den är svartare i verkligheten)


HTH Design Ek Faner/FJ
Handtagen vi har valt är liknande de på bilden och heter Stål jubi


Contura kamin (lånad bild)


Väggtegel Konradsson Cobrizo grå (lånad bild)


Lördagsmys




1 kommentar:

Drömvillan 2009 sa...

Hej och tack för din kommentar i min blogg!
Har kikat runt lite på eran nu, och vilket fint hus ni ska bygga! Det ligger två sånna på vårt område här....
Ska bli roligt att följa ert bygge!
Ha de gott!
Kram Anna