tisdag 5 januari 2010

Lediga

Här kommer en rapport från ett kallt och snöigt Karlskrona =)

Tisdag idag, dagarna rullar på, vi är fortfarande lediga, jag börjar jobba igen på torsdag och Lennart börjar inte förrän på måndag. Det har varit skönt och va ledig, hade kunnat vara ledig lääängre =)

De senaste dagarna har vi mest varit hemma. I söndags var det kallt och sol, så då åkte vi till Bastasjö och gick en promenix och sen åkte vi ut till tomten en sväng och kollade läget. Vi träffade på våra grannar som bygger bredvid oss, deras husstomme kom v.51. Vi fick en rundvandring inne i huset och titta på ritningen över planlösningen, blir nog kanonbra när det är klart i april =)

Vi träffade även på ett par sommarstugeägare, som vi inte träffat innan, så nu har vi nog träffat alla våra blivande grannar. De tyckte precis som de andra grannar att det är roligt att vi bygger och att det blir permanentboende som kan hålla lite koll på deras hus när de inte är där =)

Idag har vi varit och veckohandlat på Maxi, var inte så mycket folk, så man kunde gå och titta lite utan att trängas. De rear alla julsaker och ljus osv. så vi passade på att bunkra upp med blockljus och lite julsaker som kan komma till användning i huset nästa jul.

Om en stund ska vi åka ut till ön och äta middag hos mina föräldrar, får se vad mamma hittat på för gott. Senare idag ska Lennart ta en golflektion, det är perfekt med den nya studion, då kan man träna även snöiga och kalla dagar.

Inga kommentarer: