lördag 16 januari 2010

Lördag

Så nu känns det som jag är tillbaka igen, en lugn hemmakväll igår, ensam  och så sovmorgon =) Lennart var iväg och spelade hockey igår, så idag har, han som han säger, musarm och tv-spelshöft *skratt* Stackarn fick sig ett par smällar..

Idag har det varit lite fix här hemma och soft på soffan, det är skidor hela dagen. Något som jag gillar väldans mycket =) Kanske har varit skidproffs eller liknande i ett tidigare liv *s* Första gången jag testa längdskidor med riktig utrusning var för tre år sen. Var i Boden med jobbet och på kvällen fick vi testa att åka. Det var väldigt roligt, men kaaallt. Snoret frös i näsan och rimfrost runt munnen, vi här nere i söder är inte van vid kylan. I februari är det dags igen och åka till Boden, kan väl inte säga att det är världsmetropolen direkt..... Sist vi va där så frågade de om vi skulle ut och dansa, i folketshus *s* nejtack, vi gick till hotellbaren istället.

Har fått en del frågor om huset osv. Så jag tänkte svara på dem idag. Vår husstomme kommer vecka 9 och huset ska stå klart senast 10 juli. Vi kommer inte att göra något själva, utan vi har överlämnat allt tilll entreprenören. Det vi har gjort själva är att röja tomten, som var mer eller mindre skog från början. Känns skönt att ha överlämnat allt till Eksjöhus och entreprenören, vi hade kunnat göra en hel del själva, men med våra jobb, så skulle det dra ut ganska långt på tiden innan allt blir klart.

Just nu väntar vi på att de ska börja gräva och fixa grunden, men eftersom det blev kallt och varit helger, så har det dragit ut på tiden. Ska bli spännande när allt börjar på riktigt =) Tanken är att när grävaren kommer ska han få fixa till hela tomten. Detta gör att vi kan så gräs på baksidan, så det är klart till inflyttningen.

1 kommentar:

Johanna sa...

Hej!
Härligt att höra att det börjar närma sig. Förstår att ni väntar!
Vad skönt att lämna ifrån sig allt, det är ju en hel del tid ändå som går åt och att ta beslut och bestämma allt under resans gång.
Hoppas ni får en härlig lördag!

Kram Johanna