söndag 11 oktober 2009

Tre bockar och en bock

Vad dagarna går fort när man har roligt, ännu en vecka och helg är över. Det har hänt mycket de senaste dagarna, vi har varit och gjort våra slutliga val vad det gäller köket, kommer bli mycket bra, vi är jättenöjda =) Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera vår säljare på Eksjöhus.

I fredags var vi ett helt gäng ute på tomten och fixade, det var jag (Emmelie), Lennart, Pelle, Marcus, mamma och pappa.

Pappa var i väg och köpte en sågbock som vi kan fixa vår ved med. Kruxet var att den inte var monterad och det skapade en mycket rolig bild, därav rubriken *skratt*

Tomten är i stort sett röjd nu, det är en björk kvar som ska tas ner och lite kaprifol som sitter över stenmuren som ska tas bort. Mamma och jag påbörjade att rensa bort kaprifolen på stenmuren i fredags, då passade Lennart och Marcus på att föreviga "den röda" på bild, så i detta inlägg bjuder jag på mig själv i form av två bilder (glöm inte o kolla in allt vi röjt på stenmuren) =)

När det gäller grävning på tomten, kommer det förhoppningsvis lösa sig snart, vi väntar bara på svar från grävaren. Om lösningen går igenom blir det bäst både för oss och för firman som ska göra allt med huset =) Appropå grävning, så är tomten som ni kanske sett ganska ojämn och olika nivåskillnader. Vi har tur att snett mitt emot vår tomt håller de på att gräva avlopp och en väg och de frågade om vi ville ha schaktmassorna, om vi ville, tackar, så nu har vi en ny påbörjad hög på tomten.

Imorgon (måndag) ska vi lämna in sista ändringen vad gäller våra val i huset, sista valet blir vilka ytterdörrar vi ska ha. Sen är alla valen gjorda och huset kan beställas, och då får vi vår leveransvecka huset kommer =)













Inga kommentarer: