söndag 18 oktober 2009

Timeout

Denna helgen har vi tagit timeout från tomtröj. Det har varit en tuff vecka för oss båda och vi bestämde oss för att bara ta det lugnt och ta vara på tiden och umgås.

Detta inlägg är till er alla som förgyller vår tillvaro, vi är tacksamma att ni finns i våra liv =) *kramar om*

Vi bjuder på några bilder som Lennarts föräldrar tog när de var här och hälsade på oss i somras.

Playa del Horn - paradiset =)


RanchenAlmö Golfbana


Monica testar golf



Sven in action



30-års fest på Almö golfbana


Rally-moster och irländsk julafton är ingen
bra kombination ;)










5 kommentarer:

Annelie sa...

Hej hej, hittade hit från bloggen "villa trend". Vi håller också på att bygga ett trend pulpet, husstommen ska komma vecka 51 :) Jättekul att ni också ska bygga ett sådant! Kram Annelie

Beckis och Em sa...

Hej Annelie

Kul att du hittade till vår blogg, roligt och hitta fler som bygger Trend =) Då börjar det närma sig hus för er del, vi får vänta ett tag till. Var inne och tittade på din/er blogg, jättefin =) Planlösningen ni valt ser spännande ut =) Var bygger ni hus?

Annelie sa...

Vi bygger i Jönköping, vart bygger ni? Ja vi har ändrat lite på planlösningen, hoppas det blir bra i verkligheten också :). När är det planerat att ni ska flytta in?

Beckis och Em sa...

Vi bygger 2,5 mil utanför Karlskrona =) Var i Jönköping bygger ni? Jag har släktingar som bor i Norrahammar, så vi är där och hälsar på emellanåt.

Tror säkert att den planlösning ni valt blir bra =) Om allt går enligt planerna, juni/juli, men det beror på om allt flyter på med bygglov osv. Vi har valt att inte göra något själva med huset, förutom att röja tomten.

annelie sa...

oj, såg nu att jag inte såg att du hade skrivit :)! Vi bygger på Fagerslätt, det ligger ju egentligen i Huskvarna om vi ska vara noggranna :)! kram annelie