torsdag 1 oktober 2009

Nu börjar det hända grejer

Ännu en vecka har snart gått, idag har jag träffat Eksjöhus ensam. Lennart är i Stockholm/Uppsala och jobbar och träffar familjen. Idag har huset ritas in på nybyggnadskartan, som kom i veckan. Sen efter det så är det bara och vänta på bygglovet. Under tiden vi väntar ska vi göra en massa val, så vi kan göra vår slutliga beställning =) Spännande värre.

Denna helgen kommer det inte hända något på tomten, eftersom vi båda är iväg. Jag och mamma ska åka till Norrahammar/Jönköping och hälsa på moster med familj. Det blir och passa på och shoppa i "storstan". Ska gå på IKEA bland annat och klämma, känna och titta på köksgrejer så vi vet lite mer inför våra slutliga val med Eksjöhus och vårt HTH kök =)

Nästa vecka är Lennart ledig, då kommer han vara på tomten mest hela tiden, han ska elda och fälla de sista träden. Vi har kontaktat en grävare som ska komma och kolla på tomten nästa vecka, sen får vi se när han kommer och grävar bort alla stubbar osv.

Om en vecka ska vi ha möte med Eksjöhus igen, då ska vi gå igenom allt med köket, ska bli väldigt spännande och roligt. Apporpå kök, så väntar vi fortfarande på offerten på vitvarorna, vi hoppas på besked imorgon.

Vi önskar alla våra läsare en trevlig helg. Fler uppdateringar kommer förhoppningsvis under nästa vecka när det händer lite mer på hus- och tomtfronten.

Inga kommentarer: