torsdag 20 maj 2010

Full fart mot helgen

Snart helg igen, veckorna bara springer iväg. Imorgon är det fredag och det blir fredagsbesök i huset, trodde inte först att det skulle bli det denna veckan, men det blir det =)

Kommer sakna att träffa snickarna om fredagarna och diskutera veckan som varit och kommande som ska göras. Men de får väl helt enkelt komma och fika hos oss på fredagarna istället när vi flyttat in =)

Den 10:e juli ska huset stå klart, det är en lördag, så till dess är det 6-7 fredagar, beroende på när besiktningen blir. Känns overkligt att snart är huset är klart och vi får flytta in =)

Imorgon ska jag hämta vår diskho som vi har beställt. Vi valde bort bänkskivan från Eksjöhus för att istället ha stenskivor från R.O.M.A och då "försvann" även diskhon. På lördag ska jag överlämna diskhon till den/de som kommer och mäter köket till våra stenskivor.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Fiiint huset blev med färg :)!

Åh det är ju inte alls långt kvar tills ni också får flytta in, det smäller ju bara till så är det juli helt plötsligt :)

Jag tror man kommer sakna byggtiden även om det inte känns så just nu, det är ju faktiskt väldigt speciellt att få bygga sitt egna hus.

Vad är det för diskho ni köpt?

kram kram

Beckis och Em sa...

Tack tack, får se om det blir målarväder i helgen eller om man kan gotta sig i en solstol istället ;)

Tror oxå att man kommer sakna byggtiden, är något man gör en gång.

Kommer inte ihåg va den heter, broschyren som vi hade lämnade vi i affären där vi beställde den. Men jag ska kolla upp det i eftermiddag när jag hämtar den. Kan förhoppningsvis lägga upp bild oxå och visa den =)

Vad händer i huset hos er denna helgen?

kram kram