fredag 28 maj 2010

En ny dag

En ny dag och vi tar nya tag och försöker att inte tänka för mycket på det tråkiga. Vi har lämnat över våra papper till en advokat som ska få hjälpa oss. Vi vill inte skriva i klartext här på bloggen vad det handlar om. Men så mycket kan vi säga att vi har inte gjort något fel utan, om någon gjort fel är det i så fall kommunen.

Nu till något roligare =) vi har varit på vår vanliga fredagstur till huset och kollat. Tyvärr så hade jag missat och ladda kameran, men vi tog bilder med Lennarts mobilkamera. Inte den bästa bildkvalitén, men det är bilder iallafall.

Kakelkillen har varit och levererat allt vårt kakel idag. Inne håller snickarna på att lägga glov och spikar taklister i köket. Alla taken och taklisterna är målade, blir fiiiiint =) Väven är satt i tvättstugan. Elektrikern var på plats och fixade.


Fin fina golvet


Klinker tvättstugan


Klinker entrén


Fina tak och taklister


Väven i tvättstugan

4 kommentarer:

Annelie sa...

Åh vad roligt, det har ju hänt jättemycket hos er. Visst är det häftigt när golvet kommer på :)

Hoppas verkligen att det ordnar sig med problemen som har uppstått, så tråkigt att man ska behöva krångla med sådant

kram kram

lyckan sa...

Hoppas att det ordnar sig vad det nu är med kommunen. Det är nog inte särskilt ovanligt att kommunen dabbar sig. Vi fick information om att man inte får bygga 1,5 plans hus där vi bygger och sen byggde vår granne ett och då sa man på kommunen att den personen som gett oss den informationen hade gett oss fel info. Om vi hade vetat det hade vi kanske inte bara kollat på enplans hus.

Kram

Carolin sa...

Hoppas att allt kommer lösa sig... Kommunen i ett nötskal! De missade att informera oss att det var fiberkabel som gäller här så vi fick massa extra utgifter till elektrikerna efteråt men nätverk osv. Surt!
Med tanke på kommentaren här innan.. Här på "vår del" av gatan fick men inte heller bygga mer än 1-plans sa kommunen sen poppade det upp ett gigantiskt 1½-planshus tvärs över som TUR är inte snor kvällssolen! Men det är precis! Så jag undrar ju hur de fick sitt bygglov! Eller vem som godkände det! En bekant till mig ville bygga 2-plan här men hade oxå fått info om bara 1-plan. Väldigt lustiga på kommunen!

Beckis och Em sa...

Ja vi hoppas att allt löser sig, gärna så snart som möjligt.

Trist med extra kostnader pga kommunen eller att de säger en sak till någon och en annan sak till någon annan.