fredag 16 april 2010

Veckoslutsrapport

Äntligen fredag och helg =) Lennart kom och hämtade mig efter jobbet ("Bettan" är fortfarande på verkstad) och så åkte vi till kakelbutiken och lämande våra prover. Vi tittade runt bland alla kakelprover, men vi hittade inget kakel till köket nu heller. Bilden hur vi vill ha det ändras från dag till dag, det är verkligen jättesvårt. Men skam den som ger sig, vi har lite tid till innan vi måste bestämma oss.......

Vi åkte vidare ut till ön och huset för att träffa snickarna. De höll på som bäst och städa upp efter sig, det är alltid ordning och reda inne i huset. Alla gipsskivor är uppsatta på väggarna och de har fortsatt med takarbetet. Nästa vecka ska de börja regla upp väggarna, då kan man kanske få en känsla av hur det kommer bli =)

Det blev även en sväng förbi mina föräldrar för att säga hej och lämna av lite grejer vi hade i bilen.

Väl hemma här i stan igen, så gick vi till färgaffären för att tala om att vi bestämt oss för den sista fägen vi hade hemma. Så om vädret tillåter så startar vi om två veckor. Då har vi "långhelg" eftersom det är Valborg & 1:a maj.

Imorgon ska vi åka och elda och fixa på tomten =)


1 kommentar:

Annelie sa...

Ja när väggarna kommer upp kommer du få en helt annan känsla, det är så kul. Då helt plötsligt fattar man hur alla rum ska få plats, jag tyckte det kändes så litet utan väggarna :)

Jag har också planer på att börja måla utomhus vid valborg men vi får väl se lite hur långt vi kommit inomhus då.

ha en fortsatt fin fredag!

kram annelie