söndag 4 april 2010

En tripp till Kalmar

Idag är det trist väder här, det är grått och regnigt, en perfekt dag att åka och handla. Vi har varit i Kalmar och kollat in saker till huset. Det vi kollat på är gräsklippare, utemöbler, grill, handdukstork, utebelysning, brevlåda och annat smått och gott. Det som fick följa med hem idag är utebelysning till huset, nöjd =) Vi kommer vänta med det mesta tills det börjar närma sig inflytt.

Nu blir det att softa resten av dagen/kvällen. Kan behövas det oxå, vi har varit i farten hela påskhelgen. Imorgon är det dags för golf igen =)

6 kommentarer:

Annelie sa...

Åh jag gillar verkligen Kalmar, himla mysig stad. Vi brukar ta en sväng dit när vi åker till Öland då och då. Vad köpte ni för utebelysning? kramar annelie

Beckis och Em sa...

Kalmar är en bra stad och lagom avstånd för oss i Karlskrona. Vi hittade belysningen på Bauhaus, märket heter Starlux, har försökt hitta någon bild på nätet, men utan resultat =( Jag får fotografera dem själv istället. Den ena heter Starlux Stockholm och ska sitta utanför tvättstugedörren, garagedörren och vid altandörren till köket. Den andra heter Starlux Valencia, ser ut som ett "rör" och lyser upp och ner, vi tänkte ha en på varje sida om gargaeporten =) Förutom detta ska vi ha spotlights i takfoten på framsidan. Vi har inte bestämt än vad vi ska ha i taket vid entredörren och i taket som är utanför vardagsrummet, vi får se vad det blir. Vad har ni valt för utebelysning?

kram kram

Annelie sa...

ja du får ta bilder och visa :). Det låter genomtänkt och jag tror det kommer bli jättebra. Det är riktigt snyggt att ha vid garageporten och även i taket vid entrédörren. Vi ska ha spotlights runt huset som är nedgrävda i marken, precis vid husväggen, som lyser uppåt. Har sett en del hus som har detta och där lamporna lyser svagt uppåt men vi ska ha sådana som lyser upp till taknocken, om du förstår :). Antagligen så kommer vi också ha lampor på båda sidorna om garageporten.kram

Beckis och Em sa...

Foton kommer när jag är ute på ön nästa gång, för vi har lämnat av lamporna hos mina föräldrar =)Det ni ska ha låter väldigt häftigt =) tror effekten blir kalasbra. Det finns så många intressanta lösningar man kan göra. "rören" verkar va väldans poppis, och det är inte så konstigt, för effekten blir väldans snygg på fasaden.

Annelie sa...

Kul att du har en nedräknings funktion på sidan, såg det först nu men du kanske har haft det ett tag :)

Beckis och Em sa...

Den är ganska ny =) den räknar ner till den 10:e juli (en lördag)som är den dag då huset ska vara klart. Får förhoppningsvis ändra till ett tidigare datum om allt flyter på =)