torsdag 29 april 2010

Här går det undan!

Har varit i huset idag och kollat läget, det händer så mycket mellan gånger nu, behöver nästan åka och kolla oftare =) Snickarna har jobbat på bra hela veckan, fönsterbrädorna är på plats och när jag kom höll de på som bäst och sätta taket.

Elektrikerna har varit där i veckan och fixat med elen i innerväggarna och satt pottorna till spotlights på plats. Alla pottorna var uppsatta utom de vid kaminen, de ska vänta med dem tills kaminen är installerad, så att spottarna hamnar rätt. Perfekt att de tänker på de de små detaljerna som betyder mycket för helheten. Eftersom elektrikerna har jobbat på bra, har snickarna kunnat slutföra jobbet med innerväggarna.

Elektrikerna har även dragit vårt nätverk i hela huset. Själva nätverkscentralen kommer sitta i klädkammaren, och där inne var det en massa rör och ovanför dessa rör, så hade elektrikern skrivit "Jävlar massa rör!" Tycker det var komiskt, kan tänka mig att va elekriker i dagens moderna hem inte alltid är helt lätt med alla "specialare" som vi kunder vill ha =) Vi har även fått en el-specialare till ett gäng strömbrytare in till köket, som egentligen ska sitta på väggen vid kaminen. Det blev kalasbra och jag är supernöjd med elektrikernas jobb tillsammans med snickarna som fixat detta =)

Idag har även målaren kommit och börjat att spackla, tanken var att han skulle komma först nästa vecka, Men tydligen har det gått undan så han kom redan denna veckan.

Imorgon kommer han som ska fixa med kaklet och påbörja jobbet med våtutrymmena.

Lennart och jag är lediga imorgon, så då ska vi först hämta färg och sen kolla kakel till köket och vilken fogfärg vi ska ha =)


Fina fönsterbrädor



Pottor till spotlights i lilla badrummet


Alla rören till nätverket


Elpelaren in till köket


Spackelarbetet påbörjat

2 kommentarer:

annelie sa...

Kuul att det går så fort :) måste fråga om era fönsterbrädor, vad är det för material ni har? valde ni bort de som var standard? kram kram

Beckis och Em sa...

Ja det går verkligen undan =) det hinner hända mycket mellan gångerna man är där =)

De fönsterbrädor vi har är de som ingår som standard i marmor. Har ni samma eller har ni valt annan sort?

kramiz