måndag 15 februari 2010

Direktrapport från Boden

Jodå, datorn fick åka med till Boden =) Har installerat mig på hotellrummet, efter en lång dags resande, började 9 imorse, även om vi åkt flyg, så har det varit väntetider och föseningar. Tur att inte mötet börjar förrän imorgon. Det är inte så farligt kallt här, härligt vit gnistrande snö och solen sken när vi kom.

Ikväll är vi ett gäng som ska samlas och äta och kolla OS tillsammans, hej Sverige!! Hoppas på bättre valla idag!!

Lennat har varit ute på tomten idag och kollat några saker som vi hade funderingar kring. Bland annat ett rör in till huset för framtida bredbandsuppkoppling, om det nu blir någon sådan på ön. Vägföreningen kräver ett rör vid vår utfart, det kommer att fixas senare. Det sista som skulle kollas var att vi vill ha en golvbrunn i garaget, och en golvbrunn blir det =) Golvbrunn ingår inte som standard, så är det fler som bygger och läser detta, så tänk på att kolla upp det.

1 kommentar:

Annelie sa...

Ja jag lovar att berätta vad vi kommer fram till angående färgvalet men än har vi inte kunnat bestämma oss :). Ja golvbrunn var visst superviktigt att ha i garaget enligt min man, själv hade jag inte ägnat en endaste tanke åt detta, men golvbrunn blev det, hehe!

Ha det så bra i Boden!
kram annelie