onsdag 10 november 2010

När allt vänds upp och ner på en dag

Ja så kan man sammanfatta det som hänt sen igår. Vår älskade lilla bebis har inte mått bra och vi var på Förlossningen i Karlskrona igår, men blev skickade vidare till Lund. Det är där vi är nu, det tas prover hit och dit, många frågor men få svar. Det vi vet är att allt inte står rätt till, men vi väntar svar på ett större prov, som kommer avgöra hur bebisen framtid kommer se ut, om det ens finns någon framtid?!

Det är kaos i tillvaron, man är så liten, men vi vet att vi är på bästa stället och får den bästa vården man kan tänka sig. Men ovissheten gör att man famlar i mörker och vill bara få svar, så man kan utgå från de förutsättningar man ställs inför.

Känns tungt att inte veta när man får komma hem igen, de närmsta dagarna är avgörande hur framtiden kommer se ut för vår lilla familj.

Håll alla tummar och tår att det går vägen för oss <3

5 kommentarer:

Mamma Malin sa...

Blir så ledsen för er skull när jag läser detta inlägget. Livet är allt bra orättvist:( Håller tummar och tår och hoppas det visar sig att lille bebis mår bra<3 Ta hand om er.Många kramar till er<3

Annelie sa...

Emmelie, jag blir alldeles tagen! Jag håller alla tummar och tår för att eran bebis mår fint och att allt är som det ska. Det måste vara en mardröm ni går igenom just nu. Tänker på er! Stor kram

Tina & Martin sa...

Ohh, tänker på er Emmelie och hoppas allt går bra.
Vi hade med lite trubbel med vår lille men tidigare i graviditeten...
Alltid så oroväckande men håller verkligen tummarna att allt går bra.
En stor kram till er.
/Tina & Martin

Johan & Linda sa...

Å så jobbigt, lider verkligen med er. Vi håller alla tummarna att det går bra för lilla bebis.
//Linda m. familj

Anonym sa...

hoppas att allt går hela vägen för er <3! Känner med er trots att vi inte känner varandra - jag har själv träffat många andra där det sett svart ut o allt har gått vägen iaf. Hoppas att dom tar väl hand om er o bebis. Ni är på bästa stället!