onsdag 24 november 2010

Hur är läget?

Ni är många som följer oss och det värmer våra hjärtan med alla fina kommentarer =) Det finns så mycket kärlek hos våra läsare och det känns bra att vi varit öppna med vår situation.

Dagarna rullar på här, vi tar en dag i taget och försöker hitta tillbaka till en vardag. Men det kommer ta sin tid att komma tillbaka, ingen dag är den andra lik. Det är upp och ner, vi gråter och skrattar om vartannat. Vi försöker blicka framåt så gott det går. Just nu försöker vi komma fram till hur vi vill att Tindra sista vila ska bli. Vi känner ingen brådska, utan försöker tänka och känna efter vad som känns rätt för oss.

Det finns inget rätt eller fel när det gäller sorg, det har vi lärt oss. Vi gör det som vi känner är rätt för stunden. Musik är som terapi för oss, vi har köpt Gutiar Hero: Warriors of Rock och spelar här hemma. Lennart spelar gitarr och jag trummor, det är roligt och man får tänka på annat en stund. Vi försöker även fixa lite här hemma, det sakta framåt, men det får ta den tid det tar. Andra stunder så är man fast i sorgen och gråter så man känner sig tjock i skallen. Men det går sakta sakta framåt.

Inga kommentarer: