torsdag 23 september 2010

Vecka 22

Vi är nu i vecka 22, månad 5. Vad jag har förstått så har jag kommit lindrigt undan med graviditetsbesvär så här långt. De första månaderna var jag jättetrött, förlamande trött. Ibland visste jag inte hur jag skulle klara av eftermiddagen på jobbet, men det gick och väl hemma så stupade jag i säng eller på soffan för att somna på 1 sek och sova flera timmar, vara vaken någon timma och sedan gå och sova för natten.

Nu känner jag mig piggare även om jag är tröttare än normalt, men blodvärdena är bra, så det beror inte på det utan, det är vanligt gravidtrött. Fogarna och ryggen gör ont om jag går för långa sträckor. Men det är dagsformen som avgör, ena golfrundan funkar det att gå och inte göra ont, medan en annan runda måste avbrytas för det börja kännas. Jag har inte gått upp mer än ca 3-4 kg i vikt, äter ungefär som vanligt, någon macka mer eller lite större portioner. Har inga speciella behov av vissa saker att äta och Lennart har inte behövt ge sig ut mitt i natten för att köpa något till den gravida. Men man ska väl inte säga så mycket, det kan kanske komma senare?

Imorgon är det veckans bästa dag, fredag =) Hoppas att ni alla får en riktigt härlig helg.

1 kommentar:

Annelie sa...

Vad kul att du hittade en massa på Ullared, det gör man alltid :) kan tänka mig att det fanns en hel del bebissaker, lika bra att köpa när du ändå var där ;) Ha det fint! kram kram