torsdag 16 september 2010

Dags för en ny nedräkning

En ny nedräkning har börjat här på bloggen, ni ser den till höger och kan följa hur många dagar som är kvar =)

Från och med nu kommer bloggen att handla både om att fixet med vårt nya hus och den kommande bebisen, som är beräknad till den 2:a februari. Vi har kommit halvvägs och är väldigt lyckliga och ser fram emot att bli ytterligare en i familjen. Vi var på ultraljud för några veckor sen och den var en livlig krabat där inne, kunde nästan tro att det var en lill-Beckis. Idag när vi var hos barnmorskan fick vi lyssna på hjärtljuden, kan sammanfatta det hela med LYCKA och KÄRLEK =)

14 kommentarer:

Mattias & Carolin sa...

Åååhh! Grattis! Va spännande.. Man saknar det där pirriga och förväntansfulla man hade! *ryser med välbehag!* :-D KRAM

Lisa sa...

Grattis! Kommer fortsätt följa eran inspirerande blogg i fortsättningen med=) kollar varje dag...

Beckis & Em sa...

Tack tack, en ny spännande nedräkning =)

Lisa: Kul att du hittat till bloggen och att den inspirerar.

Annelie sa...

GRATTIS EMMELIE (och Lennart) :) den mest spännande nedräkningen utav alla förstår jag! Stor kram till er Annelie

Mattias & Carolin sa...

Eftersom jag kollar Er blogg nästan varje dag så kommer jag spänt följa Er graviditet oxå och det kommer att bli så spännadnde. Nu får vi se hur det blir med vår husblogg pga försäljningen av vårt nuvarande hus men om det skulle gå år pipan så betyder ju inte det det att mitt hus-bloggar-intresse försvinner och jag kommer spänt att följa det Ni väljer att delge kring blivande bebis-"Beckis-Em".. Åh, det finaste med världen... KRAM

Beckis & Em sa...

Carolin: Kul att du följer bloggen. Trist att det går trögt med er försäljning =( vad är plan B om det inte går att sälja, ska ni bygga ut ert fina hus?

Det känns ganska overkligt fortfarande med bebisen, även om det gått ganska lång tid. Men det känns helt underbart och vi längtar båda två =)

hoppas att du och familjen får en trevlig helg
Kram kram

Johan & Linda sa...

Jättekul med bebisen, grattis! vad fint ni börjar få det i huset och utanför. Nu har husbygget dragit igång på allvar för oss, dessvärre är det lite strul men vi håller tummarna att det löser sig på måndag, annars lär det dra ut mer på tiden.

Beckis & Em sa...

Johan & Linda: Tack tack =) Va kul att ni oxå är på g med ert bygge. Hoppas att strulet löser sig. Såg när jag läste att ni behöver fylla ut en hel del. Det fick vi oxå göra här, kolla in blogginlägg i februari "Markarbete påbörjat".

Johanna sa...

Hej!

Det var länge sedan jag kikade in här hos er..vad fint ni får det!
Såg att det var en ny nedräkning här till höger...vad roligt, stort grattis! Något som också är roligt är att vi också väntar bebis...den 2 feb! Så spännande!

Jag hoppas att allt är bra med er och ser fram emot att läsa mer framöver!

Kram Johanna

Beckis & Em sa...

Johanna: Tack =) Allt är bara bra med oss. Hoppas allt är bra med er oxå och stort grattis =) Va skojigt att det är samma datum. Jag brukar titta in på bloggen med jämna mellanrum, kommer du återuppta bloggandet nu i höst?

kram kram //Emmelie

Johanna sa...

Hej igen!

Tack :) Ja jättelustigt tyckte jag.
Det är bara bra med oss med,men det har varit ett par jobbiga månader så jag hoppas att jag kan njuta mer framöver.
Roligt att du fortfarande kikar in, trots uteblivna uppdateringar. Jag tror inte att det kommer bli någon fortsättning på bloggen, jag lämnar det nog vid en byggblogg. Men vem vet, jag tycker fortfarande det är roligt att skriva så det kanske blir en mammablogg framöver...vi får se :)

Kram

Anonym sa...

Hej!
Grattis, vad roligt=)
Vår lilla guldklimp kom till oss i onsdags, blev en liten kille.
Kommer fortsätta kolla bloggen som nu innehar allt jag är intresserad av för tillfället: hus & bebis=)
Jättekul grattis än en gång.
/Kristina & Martin

Beckis & Em sa...

Johanna: Har du mått jättedåligt? Själv har jag haft det lindrigt vad jag förstår, bara sjukt trött de första månaderna. Sen har jag mått bra, men man ska inte säga för mkt, det kan säkert komma foglossningar, halsbränna och annat otrevligt senare...

Hojta till om du byter bloggadress och startar en mammablogg eller om du fortsätter med din gamla. Hade varit skojigt och byta mailadress och ha kontakt. Min mail är emmelie@ebox.tninet.se

kram kram

Beckis & Em sa...

Kristina & Martin: Tack tack =) Stor grattis till er kille =) Hoppas allt har gått bra och att ni alla tre mår bra. Vad ska den lille heta?