torsdag 22 juli 2010

Uppdatering

Det blir lite glest mellan blogginläggen just nu. Det är sommar och semester, vi tillbringar förmiddagarna med att pyssla här hemma och sen åker vi och solar och badar vid mina föräldrars brygga. Det har varit underbart härliga dagar.

Igår var det lite sämre väder så vi åkte till Kalmar och shoppade loss på Ikea och Bauhaus. Det blev en del möbler och grejer från Ikea och från Bauhaus fick ett par fasadsiffror och en Weber grill följa med oss hem =)

Igår kväll höll Lennart på att montera hyllor och tvbänk till allrummet, det blir jättebra =)

Har glömt att skriva om vår första övernattande gäst här. En ganska komisk historia som man kan skratta gott åt så här i efterhand. Det var festival här på ön förra helgen, fredag och lördag. På lördagsmorgonen kom det världens åskoväder och Lennart kom på att han glömt att stänga bilrutan på Bettan (den gamla bilen) så han sprang ut och fixade det och kom samtidigt på att garaget var olåst, så han låste det när han ändå var ute.

Vi fixade här hemma på förmiddagen och sen så skulle Lennart ut i garaget med några kartonger, när han går in i garaget ser han ett par skor som står innanför dörren. Sen ser han ett par ben och ett huvud. Det är en ung kille som ligger under en garderob och sover. Han är inlindad i ett överkast och har två tvättsvampar som huvudkudde. Som madrass ligger han på ett gäng kartonger. Lennart väcker honom och frågar vad han gör där, han tittar upp yrvaket och säger, det blev nog lite hårt igår, varpå han klär på sig sina skor och går iväg åt ena hållet på vägen. Någon timme senare ser vi han komma tillbaka och gå åt andra hållet på vägen. Han hade verkligen noll koll på läget. Vi pratade med våra grannar och det visade sig att han försökt ta sig in hos dem oxå, de bad honom gå och då satte han sig på deras utemöbler och somnade, men de fick iväg honom tillslut och sen hamnade han i vårt garage.

3 kommentarer:

Annelie sa...

hahaha, vilken rolig historia att minnas tillbaka om några år, haha!

Kul att det blev bra med allrummet, vi måste fixa en soffa dit för just nu sitter vi i varsin fåtölj som inte är speciellt bekväma :)

kram kram

Johan & Linda sa...

Jättekul att följa ert husbygge, grattis till att ni äntligen fått flytta in. Ni är väldigt duktiga på att uppdatera trots semester och problem med uppkopplingen:) Vi bygger oxå ett villa trend på en ö men betydligt mer norr ut, närmare bestämt Alnön utanför Sundsvall.

Beckis & Em sa...

Annelie: Japp en rolig historia, alla skrattar gott åt den, så därför valde vi att dela med oss av den på bloggen =) Hur har det gått annars med möblering och inredning av huset, är ni klara med alla rum?
kram kram

Johan & Linda: Kul att ni har hittat till vår blogg och följer den. Roligt att ni oxå bygger Villa Trend =) Ska bli spännande att följa ert bygge.