fredag 9 juli 2010

Hur gick det?

Gokväll alla bloggläsare =) Klockan 10 imorse fick vi nycklarna till huset =) tack alla som hållt tummarna, det gick jättebra på besiktningen. Några små saker här och var som ska fixas nästa vecka.

Vi har städat heeeela dagen och kört kartonger. Tack alla som hjälpt till idag =) Imorgon går det stora flyttlasset, sen kommer vi "bo" i huset. Eller våra saker iallafall, det har dykt upp ett problem så här i slutspurten som jag inte hunnit skriva om. Det är så att vi måste pumpa vårt avlopp (vilket vi vetat om sen vi köpte tomten) och när det sista till pumpen skulle installeras i veckan så saknades en del =( Efter mycket trix och fix, så fick vi en ny skickad, den skulle köras ut till huset idag och så skulle den installeras. Men den kom aldrig, så jag ringde och efterlyste den och då var den var fast på fraktbolaget i Karlshamn. Och det visade sig att de har bara utkörning tisdagar och torsdagar till vårt område av länet. Hade vi vetat det hade vi åkt och hämtat delen själva från företaget i Kalmar. Men det är alltid lätt och va efterklok. Vi åkte och hämtade delen i Karlshamn och hoppas att få den installerad senast måndag. När inte pumpen funkar så kan vi inte använda dusch, toalett osv, för det genererar avloppsvatten...... vi kommer bo hos mina föräldrar nu i helgen, för i lägenheten har vi inga saker kvar efter morgondagen.

Men vi är lika lyckliga för det =) Huset är vårt och några dagar till kan vi vänta med att bor där på riktigt. Har tagit bilder idag, men har inte laddat över dem till datorn. Ni får hålla ut lite till.

Nu blir det krascha i säng, morgondagen kommer bli intensiv men rolig =)

2 kommentarer:

Annelie sa...

Grattis vad roligt att det gick bra :)! tråkigt med avlopps-grejen, men det är ju nästan bara bagateller i sånt här sammanhang, huset är färdigt och det är ert :)

Lycka till med flytten i morgon!
kram annelie

Anonym sa...

Vad kul att hitta er blogg! Jag funderar på samma hus som er. Jag ser fram emot massa fler bilder!

/Anna