torsdag 17 september 2009

Snart helg =)

Förstår inte var veckorna tar vägen, snart helg igen. Då sätter vi igång och röja igen. Pappa har fixat till röjsågen med nytt blad och sett till och få kedjan till motorsågen slipad, så nu ska det fällas träd och röjas snår i helgen =)

Tänkte avslöja vilket hus vi tänker bygga. Vi har valt mellan två olika husleverantörer, båda ganska lika hus, men ett av dem kändes bättre på alla sätt och vis. Vi ska bygga Eksjöhus Villa Trend med valmat tak =) Vill skicka ett tack till Sara och Henrik som visade sitt fina Villa Trend för oss.

På bilden är garaget sammankopplat med huset, men vi ska nog ha vårt fristående, kommer bli jättebra på tomten. Vi gillar den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Rummen i huset har bra storlek, bäst är att ha ett separat sovrum, med badrum och klädkammare i anslutning. Sammanfattningsvis, hela huset känns toppen =)




Bilderna är från Eksjöhus hemsida.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha då får ja la lagra upp med Voltaren o tigerbalsam igen då :P

//Marcus

Beckis och Em sa...

Skratt, du är för rolig =) vi är så tacksamma att du ställer upp, tack snälla =) Du ska se att röjsågen tar bort rubbet nu när den fått nytt blad =) Vi hör av oss, när det är dags o röja.

Mamma Malin sa...

Ser jättefint ut=) Spännande! =) Kram