söndag 22 januari 2012

Årets första inlägg

God fortsättning på nya året. På begäran kommer här en uppdatering =) Det har varit bloggtorka här ett bra tag och allt har sina orsaker. Ork, tid och energi har lagts på annat en längre tid.

Men nu känner vi att vi är redo att dela med oss till våra bloggläsare. Efter många tester, lång väntan, så kan vi meddela, att om allt går vägen, vilket vi hoppas på =) att i slutet av februari 2012 är det beräknat att en mini BeckisEm ska anlända. En månad kvar, känns helt ofattbart, med en skräckblandad förtjusning längtar och väntar vi på vår nya familjemedlem =)

Bjuder på en bild när jag är som snyggast *ironi* i min sparkdräkt, som är favoritplagget när vi skrotar omkring här hemma.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag är en tjej som läser din blogg, men som är väldigt dålig på att kommentera... Men nu kan jag inte låta bli! Det var en väldigt rolig nyhet och jag blev jätte glad för er skull - grattis! Jag önskar er all lycka!

Terese sa...

Såå snygg du är :-) och visst är sparkdräkterna underbara :-D Kramar

Annelie sa...

Vad fin du är Emmelie!:) den där dressen ser verkligen skön ut. Risken finns att jag hade gått runt med den dygnet runt under graviditeten om jag haft en sådan då, haha.

Åhh det närmar sig, spännande!
kram

Anonym sa...

Men vad glad jag är för er skull, verkligen jättekul och lycka till så hopas jag få se bebisen på bloggen sen!
Kram Tina

Beckis och Em sa...

Tack, tack =) ni är för goa. Kan meddela att alla borde ha en alldeles egen sparkdräkt, må vara hur ful som helst, men såååå skön, inget som sitter åt =)

Förhoppningsvis kommer det mer uppdateringar inom kort. Och när bebis tittat ut, så kommer det med största säkerhet en bild =)

kram till er

Kattis sa...

Är så glad för er skull! (får väl erkänna att syrran skvallrade för ett tag sedan).

Annelie sa...

Hej Emmelie,

Har du bytt mailadress? har försökt maila några ggr nu men får bara felmeddelande och mailet kommer tillbaka?

Hoppas du och lille bebben mår fint :)
kram Annelie

Beckis och Em sa...

Hej Annelie

Jag har samma mailadress. Konstigt att du får tillbaka mailet. Jag testade och maila dig från min mail, hoppas att det har kommit fram till dig.

Allt är bara bra med mig och bebben =) hoppas allt är bra med dig och familjen

Kram kram

Mamma Malin sa...

Åhhh vad roligt!!! Grattis <3 Hoppas du och magen mår bra!! Lycka till med vad som komma skall!
Masse och Tessan fick en liten Olivia i natt. :)
Kram Malin

Beckis och Em sa...

Tack tack =) vi mår bra, jag och magen =) Så kul för Masse och Tessan, jag pratade med Masse i torsdags och då skojade vi om att vi nog skulle ses på förlossningen, vi var ju beräknade samma dag. Men de hann före =)

Ha det bäst
kram kram