onsdag 25 augusti 2010

Tillbaka igen och nu blir det uppdatering

Tillbaka i cyberrymden =)

Vi har haft problem med vår mobila uppkoppling sen i helgen. Men nu verkar det som om det fungerar igen, vi har iallafall kunnat betala våra räkningar.

Vårt permanenta bredband dröjer =( trist värre, det skulle ta 3-5 veckor att flytta bredbandet från lägenheten hit till huset. Preliminärt får vi det inkopplat v.36, men inget är säkert och då har det gått mer än 6 veckor, trist. Men det är bara och hålla ut.

Helgen som gick då var det att köra vält och kratta som gällde, sen kunde vi så gräset. Vi behövde vattna en gång, sen har det regnat och varit sol om vartannat. Så än så länge är det perfekt väder för gräset att börja växa. Och det har kommit små små gröna strån på sina ställen. Dags och börja spana på gräsklippare kanske ;)

I förra veckan var jag i kontakt med Eon för att ställa frågan när vi ska få vår byggström urkopplad och ordinarie el inkopplad. Det har ju gått ett bra tag sen elektrikern skickade in de papper de behövde. De kollade upp saken och bad om ursäkt att det inte skett tidigare. Igår när vi kom hem från jobbet, så hade de varit här och kopplat ifrån byggströmen och in med den riktiga kabeln. Så nu är det oxå avklarat.

Imorgon kommer sotare och kontrollerar kaminen, sen kan vi förhoppningsvis provelda lite. Känns som om hösten är här redan, ska bli mysigt att kunna tända en brasa sen i höstrusket =)

Helgens projekt är att slutföra målningen av huset, om vädret tillåter. Hoppas, hoppas, för det hade varit så skönt och ha det klart någon gång.

Inga kommentarer: