lördag 14 augusti 2010

Sista semesterdagarna - och dagens fynd

Nu är vi inne på de sista semesterdagarna, sen är det åter till jobbet. I torsdags vi fick jord- och grusleverans till framsidan, det blir jättebra. Vi är nöjda med resultatet, det blev ett rejält lyft =) Vi får se när vi kan få leverans av jord till baksidan.

Idag har vi varit en sväng i Ronneby och shoppat på Mairo, det blev rullgardiner och ett Lexington förkläde till kocken i familjen (Lennart). Tanken var att vi skulle åka och handla på Maxi innan vi åkte hem, men på vägen dit så körde vi inom Jysk, de hade ju superrea!!!! Det blev ett stort bord och åtta stolar som fick följa med hem. Vi fick givetvis åka och hämta släp först, för tanken var ju inte att vi skulle STOR shoppa idag. Men men ibland springer man på fynd som man inte kan motstå. Reapriset var en tredjedel av ordinariepris, så vi har gjort ett rejält kap =) Om vi fick handlat på Maxi? nej det glömdes bort i REA-yran, skratt.

Förra helgen beställde vi nytt matbord till köket, ett ekbord med plats för åtta stolar. Vi valde att köpa till två klaffar och extra stolar oxå. Vi rustar inför framtidens stora ute- och innefester =)

Inga kommentarer: