måndag 28 december 2009

Julen är över

Har inte skrivit på ett par dagar då vi har haft sjukstuga här hemma sen juldagen, men idag är det bättre.

Julafton firade hela familjen hemma hos mina föräldrar, tyvärr kunde systerdottern och hennes sambo inte fira med oss, de hade den aggressiva magsjukan =(

Vi åt en massa god mat, kollade Kalle Anka och hade det trevligt tillsammans. Tomten tittade förbi med roliga julklappar, det var pengar och presentkort som kommer väl till pass inför flytten till huset =) och gissa vad tomten mer kom med?! En ny digitalkamera *bigsmile* Första bilden med kameran fick bli på vår fina julgran =)

Idag var första dagen utanför ytterdörren på ett par dagar, vi har varit på banken och fixat bankspärren till entreprenören och Eksjöhus. Tog en sväng om apoteket och fyllde på "husapoteket" med nässpray, alvedon och novalucol.

Vi var även en sväng och handlade oxå, har två middagar att fixa till denna veckan. Imorgon fyller mamma/svärmor 70 år och hon och pappa/svärfar är bjuden till oss på middag =) Det blir bara vi eftersom hon inte vill ha någon direkt uppvaktning.

På nyårsafton kommer två andra par hit och vi ska fira in det nya året tillsammans med trerätters, god dricka och annat gott =) ska bli trevligt! Sista nyårsfirandet i stan? Nästa jul/nyår bor vi i vårt hus på ön =)

Vår fina gran 2009

Inga kommentarer: