onsdag 16 december 2009

Byggsamråd

Som ni ser är bloggen lite "tillfixad", tycker den blev riktigt bra =)

På måndag ska vi på byggsamråd, ska bli kul och se vad som sägs där osv.

Om en vecka är det jul, så vi tror inte att det kommer hända något med grunden förrän efter nyår, men det spelar inte så stor roll egentligen, för det är en stund till innan huset kommer. Men det hade varit skoj om det hänt något konkret på tomten, så man förstår att det är på g. Än så länge har det mest varit planer med ritningar och röj på tomten.

Mindre än en vecka kvar och jobba, ska bli skönt med julledighet, två veckor. Lennart har varit ledig en vecka redan och är ledig en bra stund till. Vi har börjar skriva inköpslista med julmat och julgodis, så till helgen blir det fix med sånt. Lennart har börjat julstäda här hemma, han är som en riktigt "hemmafru" *s*

Efter "tuffa" förhandlingar, så kommer vi köpa julgran i helgen och fixa i ordningen den. Det är så kort tid man har granen, så jag tycker man kan få hem en tidigare, mendan Lennart tycker att dagen innan julafton är lagom. Men vi har kompromissat bra =)eller inte, Lennart lämnade precis in sitt veto, att granen ska handlas hem, men inte kläs i helgen, den får bo på balkongen ett par dagar enligt honom. Men sista ordet är inte sagt än ;)

2 kommentarer:

Annelie sa...

Tack! Ja det går så fort nu att man knappt tror det är sant :) Vad roligt att ni fått ett datum spika, då vet man lite hur länge man ska gå och längta. Men det kommer gå fort till juli :) kram

Annelie sa...

Planerad inflytt är första veckan i juni om allt går som det ska. Ja vi längtar också, hoppas tiden går fort tills nästa sommar :)