söndag 8 juli 2012

Stenläggning

Muren och plattgången är nu klar, vi funderar på ifall vi ska plantera något bland sjöstenen, men har inte bestämt oss ännu.......

Gräset börjar ta sig, men eftersom vi knappt haft något regn, har vi fått vatnna mycket.

Vi är supernöjda med resultet, och kan bocka av ännu en punkt på att göra listan =)

2 kommentarer:

Anna Eskilsson sa...

Hej! Sökte runt på google och ramlade in på din blogg. Måste säga att ni har ett otroligt fint hus! :) Jag har kollat runt lite bland dina gamla inlägg också men vet inte om jag missat det eller om det kanske inte står någonstans :/ Det jag undrar är om ni vet vad ni har för NCS-nr på er färg på huset? Tror jag letade fram att det var Flügger, och att den kallades 2039 Skiffer. Men vet ni vad det exakta NCS-nr är på den? Vi ska nämligen själva bygga hus nu till hösten och håller på att komma på vad vi vill ha för färg på huset och håller på att ta fram lite prover på olika grå nyanser.

Mvh
Anna

Beckis och Em sa...

Hej Anna =)

Tack, vad kul att du gillar vårt hus =)
Jag har tittat på både färgburkarna och följesedlar/fakturor från Flügger, men inte hittat något NCS-nr. Det står bara kulör:2039, det är någon specialbrytning. Vi hittade själva färgen på ett hus här i närheten och de hade målat med Beckers färg. Vi fick deras färgkod och gick till Flügger som hade den översatt till 2039 i deras sortiment. Hoppas att det kan hjälpa er. Lycka till med husbygget =)

//Emmelie