lördag 30 oktober 2010

Planer

Har så mycket idéer och planer här hemma, vill piffa till hallen och har nog hittat det som ska göra det där lilla extra =) Vill åka och shoppa nu!!!

Sen har jag planer för tvättstugan, vill fixa nu!!!! Hrmmm jag är tydligen gravid och då vill man "boa", jag vill boa även när jag inte är gravid. Jag vill piffa och fixa när jag fått en idé, tur man har en sambo som är lika halvgalen som en annan =)

Idag har vi varit i stan och shoppat, det blev lite nya kläder till mig, "tjockisen" och så hittade Lennart kläder till bebisen som fick följa med hem. Vi var även på Babyproffsen och testkörde olika "limousiner". Det var inte så svårt att välja, vi hade redan innan till 99% bestämt oss =) Vi beställde ingen vagn idag, utan väntar ett tag till tills vi bestämt vilket skötbord och spjälsäng vi ska ha. Får se om vi köper allt där eller om vi hittar det någon annanstans. Många tankar och funderingar just nu =)

5 kommentarer:

Annelie sa...

Hej hej, vad kul att ni fick lite shoppat :) Vilken vagn blir det? såg att babyproffsen här i stan hade 1000 kr rabatt när man bokade/köpte en vagn nu, kanske butiken hos er också hade? ha det så bra, kramar annelie

Beckis & Em sa...

Hej hej =) vi har varit och shoppat idag oxå =) i Kalmar! Det blir Babyproffsens egna märke Baby Travel Amsterdam, mina kusiner har den och är jättenöjda. Den påminner och jämförs med Urban Jungel, men är mycket billigare, men med samma kvalitet =)

Får kolla upp det där med rabatt =)

Hur är det med er annars? Har ni hittat på några mer projekt i huset/garaget?

kram kram

Annelie sa...

Hej hej, det var värst vad ni shoppar, helt rätt ;) tänkte ta en shoppingdag på fredag när jag är ledig. Den vagnen har jag faktiskt inte hört talas om, måste kika på den. Har den 3 eller 4 hjul?

Garaget står faktiskt ganska stilla, Martin har inte varit på topp. Men den här veckan är han ledig så då kommer han nog jobba på med det. Tanken var att lägga klinkers i lilla badrummet nu när han är ledig men leveransen har inte kommit ännu :( Annars pysslar jag mest inomhus och försöker få lite hemtrevlig känsla :9

Kram kram

Beckis & Em sa...

Halloj

Ja kolla in vagnen, den är med tre hjul, väldigt lätt och smidig att köra =)

Va trist att era klinker inte har kommit =( Ni får lägga krutet på garaget istället =)

kram kram

Annelie sa...

hej hej,¨

Ja äntligen fick vi tummen ur :) det kostade runt tusenlappen, vi köpte lite andra saker också så jag vet inte exakt. Elfa är ganska dyra om man jämför med ikea men har bra kvalitet så jag tycker det är värt det.

Kul ser fram emot bilder på det ni pysslat med invändigt :)
kram