tisdag 17 november 2009

Slutlig beställning

Ja då har det äntligen blivit dags för slutlig beställning av huset =) Sitter här med en packe papper som ska kontrolleras och skrivas på. Lennart är iväg och jobbar, men jag har fått förtroendet att fixa detta själv. Vi har gått igenom allt så många gånger tillsammans, så det känns inte så betungande. Har bara hittat ett par smågrejer, som ska ändras. Beräknad leveransvecka av huset är vecka 9, spännande =)

Nu väntar vi på att vår kvalitetsansvarig ska sammankalla till byggsamråd innan allt sätter igång.

Vi har även snabbat på de papper som gäller VA anslutning, för kommunen ska höja priset med 30 ooo kr nästa år. Så nu har vi fått det pris som gäller innan höjningen, vilket känns bra. Finns roligare saker och lägga 30 000 kr på =)

När alla papper är ivägskickade, är det bara och vänta igen, tills allt kommer igång på "riktigt" Vi längtar båda jättemycket efter vårt hus. Och inte längtar man mindre när man går in på http://www.perlan.org och tittar på de bilder hon lagt upp på ett likadant hus som vårt (fast spegelvänt).

Hörs snart igen

2 kommentarer:

Annelie sa...

Ja visst är det fina bilder som finns hos Perlan, då längtar man lite extra :) Vad roligt, då får ni åka förbi och kika, fast just nu är det väl inte så mycket att se men efter vecka 51 finns det iaf ett hus att se på :)! kramar annelie

Annelie sa...

Hej! Ja då har vi haft precis samma biverkningar. Mådde jättebra igår kväll men vaknade inatt och hade SÅ ont i armen och frossa, gick ändå till jobbet men fick sedan gå hem. Började precis känna mig lite bättre och hamnade framför datorn :)! Kul att ni gjort slutlig beställning, och visst blir man helt galen av att se alla fina bilder hos Perlan :) kram annelie